25 de maig 2011

I FÒRUM SOCIAL, ECONÒMIC I CULTURAL DE LES MUNTANYES DE PRADES



L'Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades organitza del 31 de maig al 2 de juny el Fòrum Social, Econòmic i Cultural de les Muntanyes de Prades, que vol ser un punt de trobada d’habitants i entitats socials, activitats econòmiques i culturals que tinguin lloc en l’interior geogràfic del Massís de les Muntanyes de Prades. Vol fomentar el coneixement d’aquest territori i el seu desenvolupament econòmicament sostenible, i construir una visió de conjunt de tots els agents que hi actuen. Els membres del Brogit Guiatges formem part de l'Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades i, per tant, participem activament en l'organització d'aquest fòrum, per tal de crear aquest espai de trobada tan necessari i aconseguir així dinamitzar les Muntanyes de Prades en tots els seus àmbits, Per aquest motiu, us animem a participar-hi amb els vostres projectes i idees o les vostres opinions! Si voleu presentar un projecte, contacteu-nos.
Consulta el calendari de ponents i ponències

BLOC I: MEDI RURAL. 31/05/2011 de 9 a 13h. Pagesia, Ramaderia, Apicultura, Gestió forestal, Protecció del medi i del paisatge, Gestió cinegètica, Energies renovables.
BLOC II: CULTURA. 31/05/2011 de 15 a 19h. Història, Activitats culturals, esportives i d’oci, Revistes i publicacions locals,Arqueologia. Protecció del patrimoni (arquitectònic, camins,…).
BLOC III: TURISME RURAL. 01/06/2011 de 9 a 13h. Serveis turístics, Administració turística, Artesania.
BLOC IV: SERVEIS SOCIALS. 01/06/2011 de 15 a 19h. Serveis d’assistència a la gent gran i/o mobilitat reduïda, Noves tecnologies, TIC, Telecentres i treball a distància, Assessorament a l’emprenedoria.
BLOC V: DEBAT GENERAL. 02/06/2011 de 9 a 13h. Obert a tothom, tant ponents com assistents.
En els 4 primers blocs hi hauran tres seccions: ponències tècniques, presentació de projectes i idees i una taula rodona final. El 5è bloc servirà per extraure les conclusions del fòrum, que es publicaran posteriorment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada