16 de juny 2009

Inici del cicle d'excursions guiades a la Serra de Llaberia

Amb l’excursió Capvespre a Santa Marina, s’inicia aquest dissabte el Cicle de sortides guiades per la Serra de Llaberia, que aquest any s’amplia fins a la tardor. Durant l’estiu tindran lloc diverses excursions, de capvespre i nocturnes, que ens acostaran fora de les hores de calor a aquesta muntanya tan desconeguda. En coneixerem el seu patrimoni sota les llums canviants del final del dia, que donen pas a la fresca del capvespre i nit, tot gaudint d’un entorn amb vistes panoràmiques que ens sorprendran. Us animem a participar-hi!

El cicle està organitzat pel Consorci de la Serra de Llaberia, i les inscripcions es realitzen directament a les empreses de senderisme interpretatiu que fan els guiatges:

El Brogit Guiatges. guiatges@elbrogitdelavall.com. 689 00 61 99. www.elbrogitdelavall.cat
CATSUD.
info@catsud.com. 636 162 426, 626 684 917. www.catsud.com

Descarregueu-vos el programa complet clicant aquí.

Destaquem també dues activitats organitzades pel Consorci de la Serra de Llaberia que es realitzaran durant el cicle:

- III Diada de la Serra de Llaberia, dies 21 i 22 d’agost, que tindrà lloc a la Torre de Fontaubella. Es tracta d’una diada familiar on també es realitzarà una mostra de productes locals i activitats aptes per a tots els públics.

- Jornada de la pedra seca, el dia 5 de setembre, que tindrà lloc a Capçanes. S’inaugurarà l’itinerari de la pedra en sec “Les Taules”, recorregut interpretatiu del patrimoni de pedra en sec a la Serra de Llaberia i senyalitzat pel Consorci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada