14 de jul. 2009

INICIATIVA PIONERA AMB L'ASSOCIACIÓ ARRELS

Aquest mes de juny, El Brogit s'ha associat a Arrels, Associació de Turisme Rural del Baix Camp. Fruit de les peticions dels associats, s'ha programat un calendari d'activitats per donar a conèixer els establiments que operen al Baix Camp i l'entorn que els rodeja, fent al mateix temps més atractius els establiments als seus possibles clients i afavorint-ne un increment de les reserves.

El cicle inclou sortides totes elles de dificultat baixa i que combinen sortides matinals i refrescants, nocturnes i també tallers de plantes medicinals. Alguna de les activitats tenen com a punt de sortida algun dels establiments, els quals ofereixen serveis complementaris com cates de vins, sopars, dinars o l’allotjament.

Les activitats es duen a terme entre setmana durant els mesos de juliol i agost, i estan obertes al públic en general, tot i que els usuaris dels establiments associats tenen preferència. El cicle es va iniciar el passat dimarts, 7 de juliol, amb la sortida etnològica i matinal “Les obagues de la Serra de Llaberia”.

Podeu consultar el cicle complet aquí:

http://www.elbrogitdelavall.cat/BrogitGuiatges/images/Calendari_arrels_2009.pdf

Us animem a participar-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada