5 de gen. 2010

COMPARTIR COTXE QUAN ANEM D'EXCURSIÓ


Una de les qüestions que sorgeix quan anem d'excursió és com i amb qui anem fins al punt de sortida. En general, bona part dels excursionistes disposen de cotxe propi, però no tots. Per altra banda, tot i disposar de cotxe, és més convenient maximitzar el nombre de persones que viatges en cada cotxe, prenent consciència de la petjada ecològica del nostre desplaçament fins la muntanya.

Per tal de ajudar a solucionar aquest inconvenient, des de la web i el bloc us proposem compartir cotxe. A través d'aquest bloc, anirem publicant un post per cada sortida, amb el títol "Compartir cotxe per la sortida....". També s'hi podrà accedir mitjançant la classificació per categories del bloc. Els diversos usuaris us podeu posar en contacte via bloc, deixant els vostres comentaris i dades de contacte (mail o telèfon), per poder assistir conjuntament a l'excursió.

Si, tot amb això, us trobeu que no teniu mitjà de transport per assistir a l'excursió, no us desanimeu, contacteu-nos via mail o telèfon i segur que trobem una solució!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada