5 d’oct. 2010

ÈXIT DE LA XI CAMINADA ALBIOL-ALBIOL DE L'ASSOCIACIÓ D'AMICS DE LES MUNTANYES DE PRADES


Un any més hem col·laborat en l'organització de la caminada que organitza l'Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades, aquest cop per l'Albiol. Uns 37.5 km que han fet gaudir als participants de les nostres muntanyes, descobrint racons i raconets per on no havien passat mai.

En total, 426 inscrits. El més ràpid, l'Almogàver d'Alcover, Germà Guarch, que va completar el recorregut en menys de 4 hores. Però no hi havia pressa, es disposava de 12 hores per gaudir del recorregut, on destacarem la titànica tasca que han dut a terme alguns membres de l'Associació per recuperar el Grau de les Marrades, l'antic camí de comunicació entre el poble de l'Albiol i els massos que hi havia als seus peus, així com per accedir a la plana i als camins de comunicació amb Prades i Vilaplana. Un camí recuperat de l'oblit i que esperem que en pugueu gaudir a partir d'ara.

Us deixem algunes fotografies fetes pels escombres, per participants, així com els tracks (1 i 2) que han penjat alguns participants. I si voleu, podeu consultar també la classificació i deixar un comentari a l'organització, que amb cada edició aspirem a millorar les anteriors edicions! Gràcies a tots per participar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada