12 de des. 2010

150 ANYS DE LA REVISTA DESCOBRIR CATALUNYA

En motiu de l'edició número 150 de la revista Descobrir Catalunya, una publicació excel·lent per descobrir el nostre país, el pròxim dijous 16 de desembre a les 19h, al Palau Robert de Barcelona, s'inaugurarà l'exposició El país de les emocions, tot un recorregut pel país. L'exposició serà visitable fins al 27 de febrer de 2011.

La revista Descobrir Catalunya va sorgir l'any 1997 amb un nou concepte, adreçada a un lector que valorava el turisme de proximitat, el descobriment del propi país i el plaer del viatge. Les fotografies acurades, la col·laboració d’excel·lents escriptors i periodistes i un lector sensible a noves propostes aviat van convertir-la en la revista de viatges de referència. Amb els anys, "Descobrir Catalunya" —avui, la revista líder del segment de geografia i viatges del nostre país i degana de les publicacions de divulgació en llengua catalana— ha recorregut de dalt a baix la rica trama geogràfica nacional, contemplant-ne les zones més oblidades i tornant a visitar les més conegudes amb una mirada nova. I sempre centrant-se en els valors culturals (paisatgístics, arquitectònics, festius, gastronòmics, naturals...) que la caracteritzen.

L’exposició s’articula en els següents àmbits:

1. Un país fotogènic: així treballen els nostres fotògrafs.
2. Amunt i avall: el país de la mà dels millors escriptors i periodistes.
3. La construcció de la mirada: tots els secrets de la redacció.
4. Un viatge complet: reportatges que han fet escola.
5. ...per fer d’aquest país no tan petit una aventura infinita: per conèixer tots els números de la revista.
6. La comunitat catalana més gran de viatgers. Espai dedicat a la nova etapa de la revista: una marca digital com un lloc de trobada de lectors, col·laboradors i redacció.
7. Petjades humanes: la dimensió humana d’una publicació de territori i de proximitat.


Tot un viatge pel país que val la pena fer!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada