25 de maig 2011

II CURSA ALMOGÀVER AUTOSUFICIENT 2011 (EL BROGIT DE LA VALL)


L’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades organitza el dissabte 28 de maig la cursa Almogàver Autosuficient 2011, la modalitat competitiva de El Brogit de la Vall, tota una descoberta de la Vall del riu Brugent, a les Muntanyes de Prades. El repte consisteix en realitzar el total dels 67,7 km i 2.820 m de desnivell en menys de 17 hores, emulant els guerrers almogàvers. Una primera oportunitat per comprovar si pots ser un almogàver com els que durant l'edat mitjana van batallar i conquerir mitja mar Mediterrània:

Almugavers son gents que no viven sino de fet de armes, ne no stan en viles ne en ciutats, sino en muntanyes e en boschs; (...) e sofferen moltes malenances que als altres homens no porien sostenir; que be passaran a vegades dos jorns sens menjar, si mester los es; e menjaran de les erbes dels camps, que sol no s'en prehen res.
Després de la bona acollida de la cursa per part dels intrèpids almogàvers que van arriscar la pell el primer any, aquest any esperem que més almogàvers intentin de nou aquest repte. L'organització corre a càrrec de l'Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades (AAMP), en col·laboració amb els creadors del recorregut del Brogit de la Vall, el Sergi i la Txell, del Brogit Guiatges i els allotjaments integrants de la ruta. Teniu tota la informació de la cursa a la nostra web, juntament amb el vídeo de la cursa de l'any passat, i el link per fer les inscripcions, a través de l'Associació d'Amics de les Muntanyes.

La novetat d'aquest any és que la cursa s'iniciarà i acabarà al refugi Els Masets de la Riba, punt d'entrega de premis i on tindrà lloc la festa de final de cursa. L'aparcament es realitzarà al camp de futbol, on hi haurà disponible el servei de dutxa per als participants. Durant el dia s'organitzaran també activitats i petites excursions per als acompanyants i petits al voltant del refugi.

Per qualsevol consulta, no dubteu en contactar-nos! Endavant, almogàvers!


Clica al video per veure'l més gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada