23 de nov. 2011

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "MUNTANYES DE TIVISSA-VANDELLÒS. GUIA D'EXCURSIONISME"


Al llarg del passat any i també aquest, hem tingut el gran honor de poder participar en l'elaboració del libre "Muntanyes de Tivissa-Vandellòs. Guia d'excursionisme", anant d'excursió amb gent de Tivissa i Vandellòs que coneixen els seus termes pam a pam, descobrint-ne les seves històries i aportant el nostre granet de sorra en la redacció d'algunes propostes d'excursions i en el desenvolupament del llibre. Aquest és un projecte que va començar fa més de dos anys amb la iniciativa del Centre d'Estudis de la Vall de Vandellòs, gràcies a la il•lusió i empenta de persones molt vinculades al nostre territori i amb el suport del Programa Tu Ajudes de Catalunya Caixa i Editorial Piolet. Ara ja és una realitat i des del Centre d'Estudis esperen compartir aquest treball amb tots plegats. Així com també desitgen que sigui una bona eina per a qui vulgui conèixer les nostres muntanyes i els seus recursos naturals, culturals, històrics i paisatgístics.

Per tant, el Centre d'Estudis de la Vall us convida a la presentació del llibre que tindrà lloc el proper dissabte dia 26 de novembre de 2011.  Es farà una doble presentació:
  • A les 12:00h del migdia a l'auditori de Vandellòs, a càrrec de Joan Barril (periodista).
  • A les 19:00h de la tarda al Casal Cultural de Tivissa,  a càrrec d'Armand Ballart (escalador).  
Nosaltres només podrem estar a la presentació de la tarda a Tivissa. Esperem que pugueu assistir a alguna de les dues, més fàcil ja no us ho podem posar! Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada