30 de des. 2011

BONES FESTES I FELIÇ 2012!


Quasi sense ni adonar-nos-en, entre excursions fotogràfiques, teatralitzades, de bolets, nocturnes i astronòmiques, d'ocells, regades amb tasts de deliciosos vins, cercant tresors,... ja hem arribat a finals d'any! Esperem que amb la nostra companyia hagueu gaudit d'un 2011 ple de descobertes de noves raconades i curiositats del nostre paisatge natural i cultural.

I ja estem pensant en el 2012... us proposem noves activitats, com el cicle El Producte de la Terra del Mes, que començarà el pròxim dissabte, 7 de gener, anant d'excursió pels camps de cítrics de les Terres de l'Ebre i visitant una explotació de producció integrada, on podrem collir les nostres taronges i mandarines directament de l'arbre. I el diumenge dia 8, per continuar fent baixar els turrons, iniciem el Cicle d'Excursions Teatralitzades 2012 amb El retorn del Dip, l'aconseguirem enxampar?

Més novetats encara: hem creat El Club Brogit, un carnet que us donarem i que, per cada 5 activitats en les que participeu, n'obtindreu una de gratuïta. I com que som conscients que el boca-orella és una font important de noves cares a les excursions, us proposem apadrinar un excursionista, és a dir, si ens porten nova gent a una excursió, tindreu un 20% de descompte en l'activitat!

I pels que encara no tingueu regal per aquestes festes, podeu regalar Brogit, regals per gaudir de la muntanya d'una manera divertida i diferent, amb les experiències Brogit. Visiteu la nostra botiga on-line i consulteu-nos per regals personalitzats.

Durant aquest dies anirem penjant totes les noves activitats a la web, us mantindrem informats. Molt bones festes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada