22 de febr. 2012

TRESC&VI, L'ESSÈNCIA DEL PRIORAT. ESPECIAL ENOTURISME SETMANA SANTA.


Assaboreix l'essència del Priorat en 4 dies, tot caminant i descobrint el territori a un ritme tranquil, observarem les vinyes conreades en turons i pendents impossibles de llicorella, ens endisarem en la història de la Cartoixa d'Scala Dei, bressol del vi del Priorat, pujarem al Parc Natural de la Serra de Montsant, que amaga imponents tresors naturals i ens permetrà contemplar el Priorat sencer, i visitarem el cor històric del Priorat, passant per Poboleda i Torroja del Priorat. Tot plegat, tastant els excel·lents vins del Priorat de la mà dels seus principals protagonistes, els vinaters,  que ens obriran les portes dels seus cellers.

Aquest Tresc&Vi és la combinació perfecta entre el plaer de caminar pels antics camins del Priorat i la descoberta dels seus vins, que han captivat el món sencer.

Aquesta setmana santa 2012 us oferim la possibilitat de gaudir d'aquest Tresc&Vi en un grup exlusiu de 10 pers.! Les reserves realitzades abans de l'1 de març gaudiran d'un 10% de dte., que s'amplia al 15% si ens seguiu a Facebook i Twitter.


Trobareu més informació a la nostra web, l'especial enoturisme Priorat per Setmana Santa 2012.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada