20 de juny 2012

COCA DE CIRERES DE REUS PER ANAR D'EXCURSIÓ

Inaugurem amb aquesta una nova secció al nostre web, la de receptes. Ben bé que el 99% seran de postres i coses dolces, és el que més m'agrada fer! Avui us presentem aquesta  coca amb cireres tan deliciosa i a l'estil de Reus, un repte que finalment aquest any hem aconseguit superar!

Només calen bons ingredients (bona llet, bona mantega i cireres ben maduretes i del temps) i una mica de ganes de pastar. La massa l'hem fet seguint les instruccions del Brioix Bertinet, que hem extret del bloc Cuina per a llaminers, una referència obligada per a llaminers com nosaltres. Com molt bé indica, la massa és al principi molt pastosa i sembla ben bé impossible que la cosa pugui quallar, però no desespereu, en uns 10-15 minutets de desfogar-vos amassant, la massa agafarà consistència i se us desenganxarà dels dits. Seguiu els passos que us indica en el bloc i, abans d'enfornar, poseu-hi les cireres i el sucre. Just en el moment en el què ho traieu, ruixeu-ho amb anís (també el podeu posar en pols a la massa) i ja està, a gaudir-ne! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada