22 de març 2010

ÉS UN SENGLAR? NOOO!

Mireu les fotografies... qui creieu que ho ha fet? Un senglar? Doncs no, sembla que el presumpte senglar era de dos potes i anava sobre dues rodes! Aquestes fotos són recents, de principis de març, fetes al GR que hi ha entre Els Cogullons i Rojals, un sender espectacular i molt bonic, tota una passejada entre aquests dos emblemàtics pobles de les Muntanyes de Prades, si no fos perquè els motoristes s'entesten en convertir-ho en un trencacames insofrible que, quan plou o desgela, fa que els excursionistes acabem convertits en autèntics senglars, emmerdats de fang fins a dalt. A més, en aquest cas, en la zona del Reposador dels Morts, per no punxar-se els motoristes van decidir passar camps a través per un sembrat d'un pagès. Ni respecten camins ni respecten terrenys cultivats.

És una autèntica vergonya que avui en dia encara haguem de patir aquesta problemàtica. No estem en contra de les motos, només creiem que han de passar per pistes o circuits especials per a ells, el que no podem admetre és que destrossin camins tradicionals que ningú mai més anirà a recuperar. O és que potser hem de demanar als motoristes les mateixes compensacions que si fossin una nuclear? És a dir, potser els hi hem de demanar que tot el que destrossin després passin i ho arreglin? Hi estaran disposats? Ho dubtem, tenint en compte l'actitud agressiva que mostren alguns d'ells.

Des d'aquí, l'únic que podem fer és denunciar-ho, denunciar tant l'agressió que suposa aquesta pràctica per als nostres camins com denunicar la passivitat de les administracions i autoritats competents que sembla que sempre mirin cap a una altra banda. Vergonyós!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada