29 de març 2011

IV MERCAT D'INTERCANVI I BAIX PREU A LA SERRA D'ALMOS


Un any més se celebra el IV Mercat d'intercanvi i baix preu de la Serra d'Almos, que aquest any coincidirà amb Sant Jordi, el 23 d'abril de 2011, una activitat que té la intenció de fer pensar i reflexionar de forma lúdica sobre el consum responsable, incidint sobre tot en la re-utilització de productes que ja no necessitem i que abans de llençar-los els oferim per si poden ser útils a algú altre. Del que es tracta és d’intercanviar bens, productes de consum o fins i tot serveis personals sense requerir diners o amb un preu simbòlic ( de 1 cts a 3 euros ) i evitar que els objectes encara útils esdevinguin residus.
L'horari del mercat, situat a la pista del poliesportiu, serà de 10 del matí a les 2 del migida. Durant tot el mati tindrà lloc un taller de objectes reciclats, obert a tothom, xocolatada amb coca pels paradistes i, al final, hi haurà un sorteig de productes locals entre els paradistes.
 
Es pot participar de dues formes: 
  • Muntant parada amb productes nous o de segona mà en bon estat, artesanies pròpies, productes de l'hort, plantes, llavors, conserves, roba, jocs i joguines, aliments elaborats,mobles, eines, petits electrodomèstics, música, llibres, etc...
  • Donant el vostre suport visitant el mercat i realitzant alguna transacció amb els paradistes
En les edicions anteriors els participants han gaudit del simple fet d'intercanviar, com si es
tractes d'un joc, mirar, triar, remenar i s'ho han passat molt bé. Us animen a participar i fer el mercat més gran ja que quants més objectes per intercanviar més possibilitats ens oferirà.
I a partir d'ara abans de llençar res pensem si convé guarda-ho per al proper mercat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada