22 de set. 2011

XII CAMINADA DELS AMICS DE LES MUNTANYES DE PRADES


El pròxim diumenge, 2 d'octubre, tindrà lloc la XII Caminada de l'Associació dels Amics de les Muntanyes de Prades, una experiència diferent cada any, ja que sempre s'escull un nou poble i nous camins, alguns d'ells perduts en l'oblit i que els membres de l'Associació contribuïm a recuperar. Es tracta d'una prova no competitiva que pretén donar a conèixer algun dels indrets més curiosos i bonics d’aquestes contrades. No obstant això, la prova és oberta a qui, amb esperit esportiu, vulgui realitzar-la amb el mínim temps possible. Els controls d’horari es regulen a criteri de l’entitat organitzadora.

Aquest any la caminada s'iniciarà i acabarà a Vimbodí, poblet situat als peus de les obagues de Muntanyes de Prades, i ens enfilarem en direcció als cims de Muntanyes de Prades per antics camins de ferradura, que ens proporcionaran un ascens agradable. Saltarem cap a Prades i iniciarem el camí de retorn a Vimbodí passant per un bosc de castanyers monumentals i antigues mines de barita, amb vistes al màgic mosaic agroforestal de la Conca.

Tota una caminada de bon fer d'uns 36km. Per més informació sobre la caminada, la descripció de la ruta, el reglament i per inscriure'us, entreu a la pàgina web de l'Associació: www.aamp.cat. Una any més, des del Brogit Guiatges col·laborem amb la caminada, ens trobareu fent d'escombres! Bona caminada!

Aquest any dediquem la caminada a en Siscu Segú, que ens va deixar sobtadament aquest febrer. Caminador incansable, gran narrador de llegendes i històries de les Muntanyes de Prades, irònic i divertit, anar a caminar amb ell sempre era tota una experiència que ja no podrem tornar a repetir. Amb ell, no només hem perdut un bon amic sinó també una immensa font de coneixement sobre aquestes muntanyes. El seu record es manté viu en nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada