23 de set. 2011

CICLE DE TARDOR DE DESCOBERTA DELS CAMINS DEL VI AL PRIORAT

Font: www.turismepriorat.org

Aquesta tardor reprenem el cicle d'itineraris de descoberta dels Camins del Vi del Priorat, tota una experiència per descobrir els antics camins dels traginers que s'han recuperat recentment des del Consell Comarcal del Priorat. Amb la gran sort de poder viure en directe el procés de la verema i, a mida que avanci la tador, gaudir del bell espectacle amb que ens obsequia la natura, els màgics colors canviants de les fulles que van caient cap al merescut descans d'hivern. 

I com no podia ser d'altra manera, sempre acabarem amb una visita guiada i un tast de vi als cellers de la zona, per acabar el dia amb un bon gust de boca. 

Des del Brogit Guiatges col·laborem en aquest cicle amb 5 excursions i unes bones vacances per assaborir l'essència del Priorat en 4 dies. Iniciem el cicle amb l'agradable i fàcil excursió Vinyes a Vista d'Ocell, des del Lloar, amb un preu promocional i exclusiu que inclou la visita i tast al prestigiós celler de Torres Priorat. Continuem amb la divertida i interactiva excursió A la recerca del tresor del Priorat als peus de Montsant, apta per grans i petits i on amb els coneixements adquirits sobre el Priorat i una mica d'enginy haurem de trobar el tresor a les vinyes del Celler Baronia de Montsant, que després visitarem i en tastarem els seus vins de la mà dels seus emprenedors i joves enòlegs. A finals d'octubre, gaudirem dels coneixements del fotògraf de natura Jordi Brú, que ens guiarà en l'excursió fotogràfica Captura el Priorat, on intentarem captar els colors canviants de la tardor amb la nostra càmera, i acabarem amb una visita i degustació al Celler Sangenís i Vaqué de Porrera. Pel pont del Tots Sants, 1 de novembre, us proposem les Vacances Tresc&Vi per Assaborir l'Essència del Priorat en 4 dies, tota una experiència que de ben segur no us deixarà indiferents. Al novembre us proposem fer cames amb la llarga i panoràmica excursió Camins del vi a peu de Montsant, on gaudirem d'esplèndides vistes i arribarem a conèixer i visitar el bressol del Priorat, tot plegat combinat amb una visita al Celler Pasanau de la Morera de Montsant. I al desembre, quan comença el fred, anirem a terres més baixes per meravellar-nos amb l'excursió Dos móns en un de sol, on present i passat s'entrellacen i ens parlen, per acabar amb una visita al Celler Capçanes, un dels més dinàmics del Priorat. 

Tota la informació de les activitats  l'anirem penjant a la nostra web. Per més informació i inscripcions, no dubteu en contactar-nos!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada