23 de set. 2011

VACANCES TRESC&VI PEL PONT DE TOTS SANTS, 1 DE NOVEMBRE


Aquest pont de Tots Sants (1 de novembre) us convidem a assaborir l'essència del Priorat en 4 dies, tot caminant i descobrint el territori a un ritme tranquil, des dels orígens, passant per la Cartoixa d'Scala Dei, fins a l'encinglerada Siurana, tot passant pel Parc Natural de la Serra de Montsant. Assaboreix el Priorat tastant els seus vins i gaudint de la companyia dels seus principals protagonistes, els vinaters, que obriran les portes als seus cellers, la seva història i tradició familiar. 

Una nova experiència Tresc&Vi, una combinació perfecta entre el plaer de caminar pels antics camins del Priorat i la descoberta dels seus vins, que han captivat el món sencer.

Durant 4 dies i en poc més de 60 km, veurem les vinyes conreades en turons i pendents impossibles de llicorella, ens endisarem en la història de la Cartoixa d'Scala Dei, bressol del vi del Priorat, pujarem al Parc Natural de la Serra de Montsant, que amaga imponents tresors naturals i ens permetrà contemplar el Priorat sencer, conquerirem la llegendària Siurana, l'últim reducte musulmà a Catalunya, i gaudirem de les frescals ribes del riu Siurana.

I tot plegat, tastant els excel·lents vins del Priorat de la mà dels seus principals protagonistes, els vinaters,  que ens obriran les portes dels seus cellers. 


En trobareu més informació a la nostra web, a l'apartat d'Enoturisme Priorat, Vacances Tresc&Vi. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada